Soja-eiwitconcentraat
VEGACON 70 is een volwaardig soja-eiwit, vervaardigd uit genetisch gemodificeerde vrije sojabonen (NON-GMO). Door een speciaal proces worden onverteerbare koolhydraten verwijderd. VEGACON 70 heeft een hoog eiwitgehalte en ondersteunt de eiwitvertering.
VEGACON 70 wordt gebruikt voor vlees- en worstwaren, deegwaren, vegetarische kant-en-klaar maaltijden, sauzen en babyvoeding. Bij dieetvoeding en dieetshakes wordt het ingezet voor eiwitrijkdom.
VEGACON 70 emulgeert, stabiliseert en heeft een hoog vetbindend vermogen. Het verbetert de structuur, verlengt de houdbaarheid en is geschikt om voedingsmiddelen met eiwit te verrijken.
Verpakkingsoplossingen van nmc NOMAPACK® bieden de perfecte bescherming voor hoeken en randen van allerlei soorten. Het uitgebreide assortiment bestaat uit zeven productlijnen met verschillende accenten – er is voor bijna elke verpakkingsbehoefte het juiste schuimprofiel te vinden!
Voordelen van de NOMAPACK®-schuimprofielen
Grote keuze aan verschillende profielen en maten
Sterke bescherming tegen mechanische invloeden, vocht en temperatuurwisselingen
Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, 100% recyclebaar
Zeer hygiënisch, omdat het vuilafstotend en afwasbaar is
Weerstand tegen stoten, slijtage en schuren
Eenvoudig op de gewenste lengte te snijden
Lichtgewicht, waardoor lagere kosten en minder CO2-uitstoot tijdens transport
Ontvet Soja-Lecithine
LECIFINE 100 is een ontvet soja-lecithine, vervaardigd uit genetisch gemodificeerde vrije sojabonen (NON-GMO).
LECIFINE 100 wordt gebruikt voor fijne bakkerijproducten, koekjes, wafels, instantproducten, cacaopoeder en kant-en-klare meel voor gistdeeg. LECIFINE 100 verbetert de vetverdeling en zorgt voor een gelijkmatige bruining. Bovendien zorgt het voor een fijnere kruimel, verlengt het de versheid en vergroot het het volume van de bakkerijproducten.
LECIFINE 100 heeft een hoog gehalte aan fosfolipiden en is een natuurlijke emulgator die het deeg gemakkelijker verwerkbaar en zachter maakt.